Talpra Agyar!

 2010.12.18. 17:30

Holnaptól pirosfehérzöld köldökzsinórt növesztek és alázattal fogom szavalni a Nemzeti Színház küszöbén: Talpra Magyar!

V.A elárulta, hogy megengedhetetlennek, butaságnak vagy rendkívül szemtelen provokációnak tartotta, hogy Alföldi Róbert teret adott volna annak, hogy a Nemzetiben rendezzék a román nemzeti ünnepet, "magyarul Erdély elcsatolását". "Azért nem álltam ki a Nemzeti Színház elé Alföldi Róbert mellett tüntetni, mert sok mindennel nem tudok azonosulni, például ezzel a művészi iránnyal sem, illetve a román nemzeti ünnep ügye is felháborított"- tette hozzá V.A.

Hölgyeim és Uraim!
Engem az háborít fel, hogy mindenkinek a más fájdalma fáj.
Én Erdély szülöttjeként azt mondom, hogy mindenki a saját országával foglalkozzon, nem kell az én nevemben "agyarkodni". Az,hogy sikerült idáig féken tartani a gyűlölködést Erdélyben az annak köszönhető, hogy a román-magyar viszonyról sokan gondolkodunk úgy mint Alföldi Róbert.
Minket nem védeni kell a Románoktól, nem az elcsatolt területeket kell visszasírni nekünk, hanem elősegíteni , hogy a két nemzet békességben éljen ROMÁNIÁBAN!
Minden anyaországi azzal segít, ha minél többet tesz azért, hogy Románok és Magyarok Erdélyt közös hazájuknak tekintsék, ha minél többet tesz azért, hogy megakadályozza a szélsőséges eszmék beáramlását.
Minden anyaországi azzal tesz jó szolgálatot, ha mindent elkövet azért, hogy véget vessen annak a hisztériának amit szélsőséges körök generálnak.
Én Erdélyben születtem, jobboldali neveltetésben részesültem, magyarnak vallom magam, ennek ellenére Én is kiadtam volna a színházat, mert akár tetszik akár nem a Románoknak December 1. ünnep. És ők ünnepelni akarnak! Joguk van hozzá!
Azoknak, akiknek nagyon fáj December 1. tanuljanak meg méltó módon gyászolni.
Én megtanultam!

Egy nagyon kedves barátom szokta mondani: „Vesztes háborúkban nem érdemes részt venni.”

Ui.
Akkor most én hazaáruló lettem?

A bejegyzés trackback címe:

https://katai.blog.hu/api/trackback/id/tr372524312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.